Pand Office Deals.be

Voor het kantoor thuis als ook voor de overheid en multinational, sinds 2003 adviseert Office Deals.be van zzp’er tot office- en facilitymanager en levert alle noodzakelijke producten voor ieder kantoor in iedere branche.

Snel en altijd tegen messcherpe prijzen en met unieke service die alleen Office Deals.be u biedt zoals het meest uitgebreide leveringsprogramma en vakkundige klantenservice met verstand van zaken om u altijd te voorzien van de beste oplossing.

Van paperclip tot computer, van koffie tot schoonmaakartikelen, alleen bij Office Deals.be bent u gegarandeerd altijd aan het juiste adres.

Assortiment

Naast ons omvangrijke assortiment van traditionele kantoorartikelen biedt Office Deals.be u op vrijwel alle gebieden een aanvullend specialistisch assortiment om aan al uw wensen tegemoet te komen. Afvalbakken in tientallen soorten, kluizen van groot tot klein, supplies voor alle kantoorapparatuur, smartphones en tablets en vele praktische en noodzakelijke facilitaire producten, Office Deals.be is uw totaal oplossing.

Directe Service

Onze klantenservice is erop getraind om u bij het bestellen en bij nazorg te voorzien van het juiste advies en informatie. Uw vraag kan veelal direct worden beantwoord, zo niet dan wordt het voor u uitgezocht en ontvangt u snel antwoord. U kunt onze klantenservice direct per telefoon ( 078-2020000 ) per e-mail en chat bereiken of maak gebruik van het contactformulier hier op de website.

Keurmerk voor uw zekerheid

Office Deals.be heeft een Qshops keurmerk en het ICT Waarborgkeurmerk, de zekerheid voor u dat u zaken doet met een gecertificeerde leverancier met duidelijke leveringsvoorwaarden voor u als zakelijke of particuliere besteller. Voor ons de garantie dat u graag weer terugkomt.

Uw mening telt!

Uw mening is belangrijk. Mede door deze gedachtegang hebben wij onze aangesloten bij KiyOh klantbeoordelingen. Deze geven dagelijks werkelijke beoordelingen over geleverde producten en onze service. Natuurlijk worden eventuele op- en aanmerkingen ten harte genomen en blijven wij verder werken aan klanttevredenheid. Deze objectieve beoordelingen geven ons ook inzicht in onze toeleveranciers en service partners zoals vervoerders. Wij zijn dan ook dankbaar voor alle reacties en verloten maandelijks een aantrekkelijke prijs onder alle respondenten.

Offerte op maat

Wij staan bekend om de vakkennis en superscherpe prijzen. Ons grote inkoopvolume maakt dit mogelijk. Bij grote afnames en jaarafspraken dalen onze kosten verder en dit voordeel delen wij met u. Neem bij grote aantallen of speciale prijzen dan ook contact met ons op. Uw persoonlijke accountmanager zal u snel voorzien van een aanbieding op maat.

Chat, bel,mail of gebruik hiervoor het aanvraagformulier.

Onze partners

De organisatie hecht grote waarde aan goede relaties met leveranciers en serviceverleners. Deze samenwerkingen brengen voor al onze klanten grote voordelen zoals betere informatie, grotere keuze uit volledige assortimenten en natuurlijk goede prijzen. Bent u leverancier of service verlener en ziet u mogelijkheden tot samenwerking? Meld u dan aan via het partnerformulier.

Bedrijfsgegevens

Office Deals.be is een activiteit van:

Einsteinstraat 5
3281NJ Numansdorp
T: +31(0)78 - 2020000
F: +31(0)78 - 2020001
E: klantenservice@office-deals.nl

Kamer van Koophandelnummer : 77650654
BTW nummer: NL861080725B01
EORI nummer: NL861080725
IBAN: NL23 INGB 0670 5675 90
BIC: INGBNL2A

Contact opnemen

 • Bel ons.
 • Bel ons.
  02 808 11 79

  Vanwege extreme drukte, kan de wachttijd wat langer zijn als u van ons gewend bent.

  Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning.

  Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

  Stuur ons een app

  +316 27 54 78 03

  Even een snelle vraag? Een foto doorsturen? Dat kan tegewoordig gemakkelijk via WhatsApp

  Chatten