100% gerecyclede bureau-accessoires

Steeds meer mensen willen hun steentje bijdragen aan het milieu, zo komen er ook steeds meer certificeringen op producten en verpakkingen te staan. Jalema heeft hierom een 100% gerecyclede bureau accessoires lijn genaamd Re-Solution, alles hiervan is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat wellicht kan komen uit je eigen keuken of kast!

Jalema Re-Solution


Ook voldoen alle producten van de Jalema Re-Solution aan de milieucertificering, het Duitse ‘Blaue Engel’- certificering. Dit is het meest bekende en oudste milieucertificaat ter wereld die producten kunnen krijgen wanneer ze minder belastend zijn voor het milieu vergeleken met gelijksoortige producten.

Een strak ingericht bureau


Met deze geheel gerecyclede producten draag je zo niet alleen je steentje bij aan het milieu, je hebt ook nog eens een strak ingericht bureau met de bureau-accessoiresset. De Re-Solution set is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het zwart, grijs en blauw. Kies jij voor een vaste kleur of ga jij liever mixen? Creëer jouw perfect ingerichte en geheel gerecyclede bureau!

Werk jij veel met losse papieren en documenten? Dan zijn de Re-Solution ladenboxen brievenbakjes of hangmappenboxen helemaal iets voor jou. Maar je durft toch ook wel iets weg te gooien? Daar heeft Jalema speciaal een Re-Solution papierbak voor.

Om je bureau verder te organiseren en overzichtelijk te maken, heeft Jalema spullen zoals een memokubus, bureau organiser of een tijdschriftcassette. Hier onder vind je alle producten vanuit deze lijn van Jalema.