Voor het merendeel van de door ons ontvangen bestelling geldt de regel voor 15.00 uur besteld morgen geleverd echter een 100% garantie kunnen wij hierop niet geven.

Uitzondering hierop zijn zeker producten die speciaal voor u moeten worden besteld en waarvan de voorraad bij onze leveranciers niet toereikend is.

Andere te benoemen uitzonderingen: groot volume materialen als flipoverborden, whiteborden , flipoverpapier, afvalbakken en diverse kantoormachines. Dit soort producten kennen over het algemeen 1 á 2 werkdagen aan extra leverdag i.v.m. de aparte behandeling bij de diverse transport ondernemingen.

Ook kan het voorkomen dat het door u bestelde product momenteel niet binnen de landsgrenzen beschikbaar is en uit het buitenland moet komen.

Wij zullen ons uiterste best blijven doen en proberen om de uitzondering te blijven vermelden bij de productinformatie van de desbetreffende producten.
Als u met spoed (de volgende werkdag) een bovengenoemd product nodig heeft, is er de mogelijkheid om er een spoedorder van te maken waarbij een toeslag van € 7,50 wordt berekend. Met de spoedorder met toeslag zullen wij uw order buiten de gebruikelijke bezorgprocedure behandelen en onze uiterste best doen om de volgende werkdag uw bestelling af te laten leveren. Ook hierbij zijn en blijven wij afhankelijk van de bezorgdienst, weersomstandigheden en feestdagen voor het afleveren van uw bestelling.

Bij zendingen onder rembours is het niet mogelijk om de order als een spoedopdracht uit te voeren en kent een extra levertijd van ca. 2 werkdagen.

Grensoverschrijdende zendingen kunnen in verband met een mogelijke extra overslag 1 á 2 dagen extra vertraging oplopen waardoor de levering buiten onze invloed later uitgevoerd wordt.

Contact opnemen

 • Bel ons.
 • Bel ons.
  02 808 11 79

  Vanwege extreme drukte, kan de wachttijd wat langer zijn als u van ons gewend bent.

  Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning.

  Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

  Stuur ons een app

  +316 27 54 78 03

  Even een snelle vraag? Een foto doorsturen? Dat kan tegewoordig gemakkelijk via WhatsApp

  Chatten