Mar 07
Ontdek de HSM ProfiPack C400

Ontdek de HSM ProfiPack C400

Transformeer Verpakkingsafval in Beschermend Materiaal met de HSM ProfiPack C400

Lees meer

Mar 05

In de spotlight: Magic-Chart

Deze nieuwe realiteit van hybride werken verhoogt de behoefte aan oplossingen die gemakkelijke visualisatie mogelijk maken, waar je ook bent. Hier leest je hoe Magic-Chart je kan helpen om effectieve samenwerkingssessies te houden.

Lees meer

Feb 13

Jai Shree Ram

Testing 1

Lees meer

Feb 13

Over de Fellowes Vier Zone ergonomische aanpak

Fellowes heeft de voor de 4 zones ergonomische oplossingen bedacht. Het doel van ergonomische producten is om fysieke inspanning en ongemak te minimaliseren, terwijl tegelijkertijd de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Lees op deze pagina meer.

Lees meer

Jan 31
Dit is de meest efficiënte manier om je archief op te ruimen

Dit is de meest efficiënte manier om je archief op te ruimen

Het archief is van elk bedrijf een erg belangrijke plek. Hier liggen namelijk alle belangrijke documenten en andere papierwaren opgeslagen van de afgelopen jaren. Het is daarom belangrijk dat dit een geordende en overzichtelijke plek is.

Lees meer

Nov 15

Waarom verlichting van belang is op kantoor

Om je werk goed uit te kunnen voeren is het natuurlijk belangrijk dat je bent voorzien van licht. Op deze pagina lees je alles over waarom jij goede verlichting nodig hebt op kantoor!

Lees meer

Nov 01

Alles wat je moet weten over de LoopMeeting room panels

In de afgelopen jaren is thuiswerken steeds meer de norm geworden. Wij hebben een product die ervoor zorgt dat deze tijd op kantoor efficiënt kan worden besteed. Bekijk meer informatie over dit product op deze informatiepagina.

Lees meer

Oct 06

Alles wat je moet weten over de luchtreinigers van Fellowes

Een professionele luchtreiniger kan jou helpen om stoffen en gassen uit de lucht te halen en dus deze lucht te reinigen. In deze informatiepagina vertellen wij jou alles over deze luchtreinigers.

Lees meer

Aug 31

100% gerecyclede bureau-accessoires

Steeds meer mensen willen hun steentje bijdragen aan het milieu, zo komen er ook steeds meer certificeringen op producten en verpakkingen te staan. Jalema heeft hierom een 100% gerecyclede bureau accessoires lijn genaamd Re-Solution

Lees meer

Aug 30

Wat te doen met digitale gegevensdragers?

De meeste bedrijven hebben te maken met veel persoonlijke of betrouwbare informatie die gedragen wordt op datadragers. Het is erg belangrijk dat al deze data op een goede en veilige manier vernietigd wordt, maar hoe doe je dit? Lees er hier alles over.

Lees meer


Contact opnemen

Bel ons

02 808 11 79

Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning.

Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Stuur ons een app

+316 27 54 78 03

Even een snelle vraag? Een foto doorsturen? Dat kan tegewoordig gemakkelijk via WhatsApp

Chatten