Bezorging

Op deze pagina staan alle antwoorden op vragen die betrekking hebben tot de bezorging van uw bestelling. Wij besteden onze bezorging uit aan verschillende bezorgdiensten, waar u hier dus alles over leest. Zo heeft u snel en eenvoudig antwoord op een vraag, wel zo makkelijk! Door op het pijltje naast de vraag te klikken, ziet u het antwoord verschijnen.

Bij het overgrote gedeelte van de bestellingen ontvangt u een track & trace code. Op de ochtend dat uw pakket verstuurd wordt, ontvangt u van ons de track & trace-code. Deze wordt via de mail verstuurd waarop u ook uw orderbevestiging krijgt. Indien u geen Track & Trace heeft ontvangen óf uw Track & Trace wilt opzoeken, kunt u hier uw bestelnummer en postcode invoeren en uw bestelling volgen.

De Track & Trace is ook te vinden bij de desbetreffende bestelling in uw accountpagina.

Let op! Voornamelijk grote producten worden zonder track & trace verstuurd. Deze producten worden per vrachtwagen verzonden, waardoor u geen track & trace ontvangt. Voor de actuele status van de verzending kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Wij bezorgen met 3 verschillende pakketdiensten:

 • DHL
 • DPD
 • GLS

Standaardbezorging is gratis vanaf €150,00 exclusief btw, anders betaalt u €5,84 exclusief btw aan verzendkosten voor leveringen in Nederland en €6,84 voor leveringen in België.

Bij ons vindt u de artikelen tegen een zeer scherpe prijs, waardoor u altijd goedkoop uit bent. In plaats van deze kosten in onze prijs te verwerken, vinden wij het belangrijk om transparant te zijn over de kosten. De verzendkosten die wij rekenen zijn op basis van:

 • Verpakkingskosten
 • Handelingskosten
 • Transportkosten

Uitzonderingen op de standaardbezorging
Voor grote producten hanteren wij een ander verzendtarief. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in verschillende groepen:

Kantoormeubelen en -inrichting - €20,00 exclusief btw
Deze categorie bevat artikelen als bureaustoelen, werkbureau’s, en andere grote artikelen.

Hardware - €8,95 of €12,95 exclusief btw
Deze categorie bevat voornamelijk grote elektronische apparaten, denk hierbij aan printers & papiervernietigers. Om de prijs zo scherp mogelijk te houden maken wij gebruik van ‘Hardware laag’ en ‘Hardware hoog’ waardoor u altijd de beste prijs heeft. Dit tarief is afhankelijk van de grootte van het product.

Containers - €50,00 exclusief btw
Deze categorie bevat alle grote containers en afvalbakken. De artikelen worden, vanwege de grootte, met een vrachtwagen bij u bezorgt.


Verzendkosten buiten Nederland & België
De verzendkosten voor andere EU-landen worden bij ons ingedeeld in zones, u betaald hierbij de volgende verzendkosten.

 

Zone 1: €12,50

Denemarken - Duitsland - Luxemburg

Zone 2: €39,27

Frankrijk - Groot Brittanië - Oostenrijk

Zone 3: €47,60

Hongarije - Italië - Polen - Spanje - Tsjechië

Zone 4: €51,17

Ierland - Finland - Portugal - Slovenië - Slowakije - Zweden

Zone 5: €65,45

Bulgarije - Estland - Letland - Litouwen - Roemenië - Zwitserland

Zone 6: €83,30

Noorwegen

 

* Overige landen op aanvraag via de klantenservice

Dat is mogelijk, dit kunt u doen op afspraak in ons magazijn in Numansdorp. Wanneer u heeft gekozen voor het afhalen van uw bestelling in ons magazijn, ontvangt u een mail wanneer uw bestelling gereed is voor afhalen.

Ja, dat kan. Wij versturen onze artikelen naar alle landen binnen de EU. Voor deze zendingen worden andere verzendkosten en levertijden gehanteerd, welke u hier kunt lezen.

Bezorging bij de buren kan helaas niet altijd voorkomen worden. Het is bij ons nog niet mogelijk om uw pakket op te halen op een afhaalpunt, maar u kunt wel een ander bezorgadres kiezen. U kunt bijvoorbeeld uw pakket op het werk laten afleveren, zodat deze niet bij de buren wordt afgeleverd.

Als u met spoed een product nodig heeft, is er de mogelijkheid om hiervan een spoedorder te maken. De kosten hiervoor bedragen €7,50 exclusief btw. Deze order wordt direct opgepakt in onze backoffice en zal zo snel mogelijk gereed worden gemaakt voor verzending. Wij doen onze uiterste best om de volgende werkdag uw bestelling af te laten leveren. Ook hierbij zijn en blijven wij afhankelijk van de bezorgdienst, weersomstandigheden en feestdagen voor het afleveren van uw bestelling.

Wanneer u voor 12:00 uur bestelt, wordt uw pakket dezelfde avond nog bij je thuis bezorgd! Je ontvangt je pakket s'avonds tussen 17:30 en 22:00.

Lukt het niet om voor 12:00 uur te bestellen? Wanneer je voor 23:59 bestelt, wordt het pakket de volgende dag bij je thuis afgeleverd.

Contact opnemen

 • Bel ons.
 • Bel ons.
  02 808 11 79

  Vanwege extreme drukte, kan de wachttijd wat langer zijn als u van ons gewend bent.

  Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning.

  Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

  Stuur ons een app

  +316 27 54 78 03

  Even een snelle vraag? Een foto doorsturen? Dat kan tegewoordig gemakkelijk via WhatsApp

  Chatten