Legamaster ESSENCE whiteboard

Maak kennis met de nieuwe ESSENCE Legamaster whiteboarden, een perfecte combinatie van functionaliteit en design. Het ontwerp is frameloos en heeft rond afgewerkte hoeken en past daardoor perfect in een modern kantoor. Wanneer jij veel tijd doorbrengt op kantoor of op je werk is het van belang dat jouw werkplek functioneel, visueel aantrekkelijk, comfortabel en uitnodigend is.

Dit prachtige Legamaster whiteboard is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en varieert van 60 x 90 centimeter tot 119 x 200 centimeter, zo kies jij jouw perfecte ESSENCE whiteboard die in jouw interieur past. Of je nu je teamplanning wilt visualiseren, samen wilt brainstormen over een nieuw onderwerp, of met je hele projectteam in een vergaderruimte werkt, met een ESSENCE whiteboard kun je al jouw ideeën en plannen visualiseren en presenteren.

Een uniek design


Door het frameloze ontwerp en de ronde hoeken maakt het dit Legamaster whiteboard erg uniek in zijn soort. Ook heeft het whiteboard inventieve montagesystemen wat er voor zorgt dat het whiteboard lijkt te zweven, zo ontstaat er een echte moderne look.

Gemaakt van hoge kwaliteit


Het stalen oppervlak die geëmailleerd is, is magnetisch, beschrijfbaar en geschikt voor intensief gebruik. Ook is het oppervlak zeer eenvoudig te reinigen en er zullen geen vlekken ontstaan, Legamaster biedt zelfs 25 garantie op perfecte beschrijfbaarheid en de drooguitwisbaarheid van het whiteboardoppervlak bij gebruik in combinatie met Legamaster accessoires.

Bijpassende accessoires


Bij een mooi en stijlvol whiteboard horen natuurlijk ook stijlvolle whiteboard accessoires. Hiervoor heeft Legamaster ook een speciale lijn, en deze serie is ook nog eens geheel duurzaam! Dit is de WOODEN accessoires serie, de serie bestaat uit houten magneten, push pins, markerhouders, accessoirehouders, een whiteboarswisser en papierhaken. Ook kun je al deze artikelen kopen in een set, zo heb je alles bij de hand om optimaal gebruik te maken van jouw magnetische Legamaster whiteboard!