Datavernietiger_Hsm_Securio_B32_1_X_5_Mm_Incl_Olie_(10214860).jpg
Neem contact op voor de actuele voorraadpositie.

Datavernietiger HSM SECURIO B32 - 1 x 5 mm incl. olie-voorziening

Datavernietiger HSM SECURIO B32 - 1 x 5 mm incl. olie-voorziening. Hoogwaardige materialen, bewezen kwaliteit - de betrouwbare veiligheidspartner naast de werkplek. Met een invoerbreedte van 310 mm vernietigt de datavernietiger moeiteloos papier in DIN...

€ 1766.81
€ 2137.84 incl BTW

Artikelnummer: 10214860

Eancode: 4026631032964

Omschrijving
Datavernietiger HSM SECURIO B32 - 1 x 5 mm incl. olie-voorziening. Hoogwaardige materialen, bewezen kwaliteit - de betrouwbare veiligheidspartner naast de werkplek. Met een invoerbreedte van 310 mm vernietigt de datavernietiger moeiteloos papier in DIN A3 formaat. Het perfecte apparaat voor werkgroepen. Hoogwaardige materialen en de bewezen kwaliteit "Made in Germany" garanderen veiligheid en duurzaamheden. Met 3 jaar garantie. Inductie geharde volstalen snijwalsen garanderen duurzaamheid. Voor een constant hoge snijcapaciteit beschikt de onderhoudsvriendelijke datavernietiger optioneel over een externe automatische oliër. De krachtige motor garandeert een hoge snijprestatie en een betrouwbare duurloop. Geruisarme werking minimaliseert het geluid bij de werkplek. Uiterst laag stroomverbruik van 0,1 W in de stand-by-modus door het intelligente aansturingsconcept EcoSmart. De datavernietiger is voor zijn duurzaamheid, het geringe stroomverbruik en het gebruik van milieu sparende materiaal onderscheiden met de Blauwe Engel. Papierinvoer met bescherming tegen overbelasting vermindert papierophoping en behoudt de hoge doorvoercapaciteit. Het veiligheidselement voorkomt onbedoelde invoer en verhoogt de veiligheid voor de gebruiker. Met het multifunctionele element kan het apparaat intuïtief worden bediend. Een geïntegreerde fotocel start het apparaat automatisch en stopt vanzelf na het vernietigen. De datavernietiger is eenvoudig en gemakkelijk op wieltjes verrijdbaar. Na het openen van de deur kan de meervoudig te gebruiken opvangzak eenvoudig verwijderd en geleegd worden. De datavernietiger beschikt over een robuuste houten onderkast met een extra ruim opendraaiende deur. De volle opvangbak wordt aangegeven via het display en het apparaat schakelt automatisch uit. Door het zichtvenster is de vulstand van de opvanghouder op elk moment te controleren. Leveringsomvang: Plasticzakken (5 stuks), Speciale snijwalsen olie (50 ml). Veiligheidselement. Rollen. Multifunctionele bedieningsdisplay. Externe oliër. EcoSmart. Duurloop. Automatische terugloop. Made in Germany. Bak-/opvangvolume: 82 l. Spanning/Frequentie: 230 V/50 Hz. Opgenomen vermogen / motor: 500 W. Invoerbreedte: 310 mm. Snijgoed: Papier. Snijcapaciteit in vellen (80g/m³): 4. Veiligheidsniveau (DIN 66399): P-7/ F-3. Grootte (BxTxH): 497 mm x 398 mm x 793 mm Gewicht: 27 kg. Kleur: wit.

Reviews


Nog geen reviews gevonden. Wees de eerste die een review schrijft!

Vraag en antwoord


Stel een vraag

Wees de eerste die een vraag stelt!

Contact opnemen

Bel ons

02 808 11 79

Snel antwoord op uw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op. Geen wachtrijen, geen keuzemenu maar directe telefonische ondersteuning.

Wij zijn geopend op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Stuur ons een app

+316 27 54 78 03

Even een snelle vraag? Een foto doorsturen? Dat kan tegewoordig gemakkelijk via WhatsApp

Chatten