Wanneer heb je een zelfklevende frame nodig?

Wanneer heb je een zelfklevend frame nodig?

Door middel van een zelfklevend frame kun je de informatie op verschillende documenten op een professionele manier presenteren. De zelfklevende frames zijn erg gebruiksvriendelijk doordat zij voorzien zijn van een magnetisch kader. Het folie tussen het frame beschermt documenten tegen viezigheid van buitenaf. Ben je geïnteresseerd? Lees dan vooral verder! Wij vertellen je alles over onze zelfklevende frames.

In welke branches wordt het gebruikt?

Je kunt de zelfklevende frames gebruiken in de medische en gezondheidssector. Je kunt bijvoorbeeld de praktijk voorzien van overtuigende en consistente informatie. Daarnaast kun je de openingstijden, aanbiedingen of aangepaste maatregelen van jouw onderneming presenteren. Je kunt in de etalage van jouw winkel, apotheek, tandartspraktijk of zelfs in het zwembad alle klanten voorzien van informatie door middel van een zelfklevend frame.

Waar kun je een zelfklevend frame voor gebruiken?

Een zelfklevend frame kun je gebruiken om belangrijke informatie of bepaalde instructies op een professionele manier te presenteren. Je kunt de zelfklevende frames op verschillende materialen gebruiken zoals: deuren, kasten, ramen en wanden. De frames zijn zelfs te gebruiken op een solide achtergrond zoals glas. Wil je het frame weer verwijderen? Dan kun je deze eenvoudig verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Daarnaast zijn de zelfklevende frames voorzien van een magnetische rand, hierdoor zijn de documenten in het frame snel en eenvoudig te vervangen.

Wat is het verschil tussen een kliklijst en een zelfklevend frame?

In ons assortiment bieden wij zowel kliklijsten als zelfklevende frames aan, maar wat is nou eigenlijk het verschillen tussen deze twee? Het verschil tussen deze twee producten is vrij klein, het zijn namelijk beide presentatiematerialen.

Het kleine verschil is dat kliklijsten voornamelijk worden gebruikt om posters van A2 en A3 formaat te presenteren. Wanneer je informatie van groter formaat wilt presenteren kun je beter kiezen voor een kliklijst. Zelfklevende frames zijn voornamelijk beschikbaar in A4 formaat. Simpelweg omdat alle documenten voornamelijk in A4 formaat worden afgedrukt. Wil je informatie op A4 formaat presenteren? Kies dan voor een zelfklevend frame.